Sunday, 3 June 2012

As'salamualaikum . hi guys :) aku saje je buat blog ni . takde nk kejar pape pon . haha . just for fun je la . aku ni jenis suka berkawan . tak nak ada musuh-2 bagai ni . orang jual , kite beli la .. buat ape nk tggu lg kn .  HAHA . sory aku takde banyak idea nk taip-2 ni . korang nk cakap pape , cakap la . sikit pon tak kisah .. HAHA . love you all . OkBai :)


Okay . hi guys . ni pon kwn aku dari sekolah menengah lg :D
aku ngn dia rapat semacam je . 
dia satu kepala je ngn aku . HAHA :)
hensem kan ? lame dah aku tak jumpa dia ..
harap-2 aku dpt jumpa dia lg . 
Okbai :)

Saturday, 2 June 2012





hi abang hensem . hensem kn ? HAHA :)
kawan yg cool . jeles tgok dress-up dia . HAHA .
jom kite kenal-2 dgn dia ni :)


HEHE . ni jal kwn aku . dia seorang peramah and berdisiplin sikit org nye :)
HAHA . Kbai :D



hi :) ni la amen !! korang kenal ke ? hensem kn . HAHA :D
dia ni otak power rangers :)

Friday, 1 June 2012



hi guys :) ni la anak angkat aku . comel kan . HAHA :)
*Boooooo . haha . korang ade ke anak angkat :)
takde kan ?
aku sayang kt dia . Okbai :)

Thursday, 31 May 2012



hehe :) Wahh ! abg hensem .
first time jumpa dia . masuk kepale je :)
nampak je dia mcm ni . kalau dia senyum . cair la pompuan .HEHE :)
hensem sgt-2 kn ? top lagi tu . HEHE :)